Varkenshouderij

Nieuws 1367 x bekeken 3 reacties

Rusland boos op Polen

Moskou - Rusland beschuldigt Polen ervan dat het veertien dode zwijnen niet goed test op de aanwezigheid van Afrikaanse varkenspest. Rusland is ervan overtuigd dat de dieren zijn gestorven aan Afrikaanse varkenspest en heeft geëist dat de Polen duidelijkheid geven over de doodsoorzaak.

De dieren werden eerder deze maand dood gevonden, drijvend in een rivier in het noordwesten van Polen. Polen stelt dat de districtsdierenarts is gekapitteld over het niet nemen van monsters, maar zegt verder dat het gezien de vindplaats van de zwijnen zeer onwaarschijnlijk is dat ze zijn gestorven aan Afrikaanse varkenspest.

Laatste reacties

 • joannes

  Daar gaan we weer! Een voorbode om de grenzen vooral niet open te stellen!

 • Jan Arthur

  Hoe weten de Polen dat het over 14 zwijnen gaat?
  Hebben de Russen die zelf in de rivier gekieperd?
  Wat een soap!

 • Jan Arthur

  Hoe weten de Russen dat er in Polen bedoelde ik!

Of registreer je om te kunnen reageren.