Varkenshouderij

Nieuws 2 reacties

Vion Nord vervroegt publicatie varkensprijs ook

Düsseldorf - Het Duitse varkensvleesbedrijf Vion Nord vervroegt de publicatie van zijn varkensprijs ook van vrijdag- naar woensdagmiddag. Daarmee volgt het concern de nieuwe publicatiemethode van de Duitse vereniging van varkenshouders Vereinigung der Erzeugergemeischaften für Vieh und Fleisch.

De varkensprijs van Vion en de Vereinigung van woensdag gelden voor de donderdag daaropvolgend tot en met de woensdag erna. Wat Tönnies met de bekendmaking van zijn varkensnotering doet, is niet bekend. Gisteren waren de inkopers van vleesvarkens bij het bedrijf niet bereikbaar.

Laatste reacties

  • w v gemert

    Vervroegen is niet de boodschap, verhogen!!!!

  • Biggemans

    weer een schone foto, met testikelwand en penisbuis zichtbaar, Vion eet smakelijk

Of registreer je om te kunnen reageren.