Varkenshouderij

Nieuws 2 reacties

Tönnies verschuift publicatie varkensprijs naar donderdag

Rheda Wiedenbrück - Het Duitse varkensvleesbedrijf Tönnies verschuift de publicatie van zijn varkensprijs met ingang van deze week van vrijdag- naar donderdagmiddag.

De prijs blijft gelden van de donderdag van bekendmaking tot en met de woensdag erna.

Het vervroegen van de publicatie van de varkensprijs bij Tönnies is een reactie op de verschuiving van het bekendmaken van de notering van de Duitse vereniging van varkenshouders Vereinigung der Erzeugergemeinschaften für Vieh und Fleisch van vrijdag- naar woensdagmiddag. Vion Nord heeft vooralsnog besloten om zijn varkensprijs voortaan, net als de Vereinigung, op woensdagmiddag te openbaren. De internetvarkensbeurs van de Interessengemeischaft der Schweinehalter Deutschlands (ISN) verschuift vanaf deze week van woensdag- naar maandagmiddag.

Laatste reacties

  • Jan Arthur

    Wat maken ze er een soepje van!

  • miniplaat

    En wat schiet men hier mee op uiteindelijk?

Of registreer je om te kunnen reageren.