Varkenshouderij

Nieuws 5 reacties

Rusland staat import varkensvlees VS toe

Moskou - Rusland staat de invoer van varkensvlees van twee Smithfield-bedrijven en vier koelhuizen in Amerika toe met ingang van volgende week.

Dat maakte de Russische voedsel- en warenautoriteit vrijdag bekend. Bijna 180 varkensbedrijven in de Verenigde Staten vroegen afgelopen weken vergunningen aan om naar Rusland te exporteren. De export van de VS ligt al bijna een jaar stil als gevolg van de vondst van de in Rusland verboden groeibevorderaar Ractopamine in Amerikaans varkensvlees. De twee Smithfield-bedrijven en de koelhuizen in Amerika garanderen dat zij die groeibevorderaar niet gebruiken voor de productie van varkensvlees bestemd voor Rusland.

Laatste reacties

 • varkenshouder1

  Gewoon NL vlees kopen.

 • ed12345

  Zou dit soms iets te maken hebben met de maatregels van USA tegen rusland i.v.m. de Krim.Nu toelaten om het straks weer te verbieden om het direct te laten voelen

 • boerkebrabant

  gewoon een hek erom heen zetten, en niks meer erin en eruit, moet je maar eens kijken hoe vlug de bevolking zich tegen poetin keerd. het is toch niet normaal dat ie zo maar een land inpikt.

 • agratax2

  boerkebrabant. Geen eten leveren lijkt jouw de oplossing om van Poetin af te komen. of dit helpt betwijfel ik, het grootste deel van de Russen hebben nog steeds hun eigen groentetuin en pluimveehokje. Daar komt bij dat ze gewend waen aan -lege schappen- maar ze zijn nog steeds niet gewend aan het idee van Niet de sterkste en meeste invloedrijke natie ter wereld te zijn. Dit gevoel geeft Poetin hen terug en daar komt bij dat Poetin alleen gevoelig is voor zijn naaste omgeving (ja knikkende rijken). Als we bereid zijn deze groep te raken in hun ziel -hun kinderen de verwijderen van onze Universiteiten- hebben we en kans dat het beleid meer volgens internationale diplomatieke wegen gaat lopen.

 • boerkebrabant

  ik denk niet alleen aan eten, maar ook geen gas van hun afnemen. ik denk dat de roebels dan zo op zijn, niets meer vanuit rusland importeren en niets meer exporteren, als Europa en america dat samen doen, wil ik nog wel eens zien wie er de langste adem heeft?

Laad alle reacties (1)

Of registreer je om te kunnen reageren.