Varkenshouderij

Nieuws

Vereinigung introduceert nieuwe zeugenprijs

Oldenburg - De Duitse vereniging van varkenshouders Vereinigung der Erzeugergemeinschaften für Vieh und Fleisch (VEZG) introduceert op woensdag 3 december een nieuwe notering voor slachtzeugen. Vanaf die datum maakt zij iedere dinsdag haar zeugenprijs voor de week daarvoor bekend. Op de woensdag daaropvolgend volgt haar verwachte mutatie voor de lopende week.

De VEZG publiceert tot eind november haar slachtzeugennotering iedere donderdag die geldt voor die dag tot en met de daaropvolgende woensdag. Vanaf december komt er dus een einde aan haar prijs voor gebroken weken. De VEZG-notering voor slachtzeugen geldt voor de Duitse deelstaten Noordrijn-Westfalen, Nedersaksen, Beieren en Baden-Württemberg.

Of registreer je om te kunnen reageren.