Varkenshouderij

Nieuws 2 reacties

KDV: mogelijkheden voor inzicht in prestaties

Oudewater - De Keten Duurzaam Vlees stelt voor de aangesloten varkenshouders een nieuwe tool beschikbaar: Mijn KDV. Dat heeft de keten bekend gemaakt.

Met deze online tool heeft de varkenshouder een actueel inzicht in de financiële, technische en gezondheidsgegevens van zijn bedrijf. Ook kan hij zich vergelijken met collega deelnemers in de keten. De gegevens zijn te raadplegen via de computer, maar ook via een smartphone of tablet-computer.

KDV heeft ook zijn website opnieuw ontworpen. Via die website wil de keten de deelnemers en de consumenten optimaal van informatie voorzien.

KDV heeft naar eigen zeggen driehonderd aangesloten varkensbedrijven; hoofdzakelijk in Brabant en het westen des lands. De keten streeft er naar zo duurzaam mogelijk te produceren en stelt extra eisen op het gebied van diergezondheid, welzijn, milieu en energie.

Laatste reacties

  • w v gemert

    Zo duurzaam als mogelijk dat doe ik ook, onder een voorwaarde ik moet er wel een boterham aan overhouden. Dus ik ben ook duurzaam bezig.

  • varkenshouder1

    Ja gooi nog maar meer gegevens op straat om de koper inzicht te geven hoeveel hij je moet uitbetalen en hoe duur het voer mag zijn.!!!!
    Van mij komen er geen gegevens meer naar buiten.

Of registreer je om te kunnen reageren.