Varkenshouderij

Nieuws 668 x bekeken 1 reactie

VS accepteert weer Noord-Italiaanse vleeswaren

Washington - Italië kan aanzienlijk meer varkensvleeswaren naar de Verenigde Staten gaan uitvoeren, dankzij nieuwe regelgeving van het Amerikaanse ministerie van Landbouw USDA. Dit na een tientallen jaren durende Amerikaans importverbod, meldt de Amerikaanse nieuwssite voor de vleessector Meatingplace.com.

De plant- en dierkundige gezondheidsinspectiedienst van USDA heeft de voor de varkensproductie belangrijke Italiaanse regio’s Lombardije, Emilia Romagna en Veneto benevens de provincies Trento en Bolzano vrij verklaard van blaasjesziekte. Hierdoor is er een laag risico voor introductie van deze ziekte in de VS.

Eén reactie

  • Jan Arthur

    Zouden de parmahammen op zijn die ze 10 jaar geleden veel te duur gekocht
    Hadden?

Of registreer je om te kunnen reageren.