Varkenshouderij

Nieuws 4981 x bekeken 17 reacties

NVV royeert leden Berntsen en Te Lintelo

Barneveld – Het bestuur van de NVV heeft Peet Berntsen uit Azewijn en Raymond te Lintelo uit Haaksbergen geroyeerd als lid. Volgens het bestuur hebben beide leden stelselmatig de organisatie en haar bestuursleden beledigd, beschadigd en in een kwaad daglicht gesteld.

Berntsen en Te Lintelo voeren oppositie tegen de biggennotering van de NVV. Volgens NVV-voorzitter Wyno Zwanenburg is het besluit niet genomen vanwege hun standpunt over de biggennotering, maar vanwege hun manier van handelen.

Laatste reacties

 • leftturn

  klokkenluiders nog altijd de dupe, nog even snel royeren voordat de aujeszky gelden betaald worden.
  waar blijft de verantwoording van de commissie of houden we dit onder de pet.

 • fjam

  Hihi, zwanenburg wil zeker met meneer aangesproken worden. Nou dat moet je wel verdienen. En dat zal niet lukken met zulke streken.

  Reactie gewijzigd door een beheerder

 • w v gemert

  rel10448 u verzint maar wat. ZvA gelden zijn voor leden en oud leden. Er blijft niets onder de pet. Lees de stukken van deze twee personen en de fatsoensnorm wordt continu overschreden.(ook de statuten van de NVV) Je bent bestuurlijk arm als je bestuursbesluiten in grote meerderheid genomen niet kunt respecteren en uitvoeren.

 • eerlijkomhoog

  Terecht, hadden ze veel eerder moeten doen, het is toch onbeschoft hoe hun tekeer gaan tegen hun eigen bestuurders. Denk dat ze er nog eentje hebben vergeten. Trouwens rel10448, ze ontvangen gewoon het aujeszky geld, als je er was geweest dan had je het kunnen horen.
  Redactie Boerderij wil je bovenstaande ff weg halen, hier worden fatsoens normen overschreden.

 • eerlijkomhoog

  Dank Boerderij

 • fjam

  tsja @ eerlijkomhoog nu zijn het nog de fatsoens normen die worden overschreden,maar....

 • fjam

  make my day.

 • marieke1

  Prima gedaan NVV. Dankzij Peet met zijn e-mail aktie weet de hele varkenswereld van de hoed en de rand en hoe onfatsoenlijk er tekeer gegaan wordt door hem . Waarom moeten niet leden en lto leden hier mee lastiggevallen worden en hoe komt hij aan mijn mailadres om mij deze bagger toe te sturen. Complimenten aan Wyno en vooral aan de voorzitter van de achterhoek regio hoe ze maandagavond gehandeld hebben. En laat de leden van twente vooral rotzooi trappen in hun eigen regio want daar zijn zij erg goed in . Dreigen met afsplitsen is te gek voor woorden, we moeten samen verder

 • drientje

  Marieke1, deze kant van het verhaal klopt, vertel nu ook even de andere kant, want die is er ook. Dat is ook maandagavond ter sprake geweest.

 • detelg1

  Volgens mij is het beter deze discussie te stoppen. Ze zijn ex leden en klaar. Mede dankzij agd die ze heeft geholpen de emails openbaar te maken. Als je vertrouwelijke mail in de openbaarheid gooit kun je een reactie verwachten. Dat is niet zo moeilijk. Denk je nu echt dat ze anders verwacht hadden, ze wisten zelf dat dit ging gebeuren. Ze zijn toch niet achterlijk of zo?? Het word nu menens om de koppen dezelfde kant op te krijgen makkelijk zat. Tijd dringt.

 • sj_rietberg1

  l

 • kremer

  zielig

 • Demeter Griend

  Het zegt wel iets over hun niveau.

 • evanderpasch1

  nu pas geroyeert, vetrouwelijke informatie mag je nooit naar buiten brengen dan ben een ....... ,snap alleen niet dat ze zelf niet hun lidmaatschap hebben opgezegt

 • norbert79

  stoppen met die NVV prijs. komt NVV ten goede!

 • norbert79

  2 april bij de radstake,dan kan iedereen zijn verhaal doen!

 • kalkar

  Vreemd dat de mails van Duteweerd in de commentaren buitenschot blijven. Hier draait het tenslotte om. Of wordt dit gewoon getolereerd?

Laad alle reacties (13)

Of registreer je om te kunnen reageren.