Varkenshouderij

Nieuws 2879 x bekeken 3 reacties

Brabant verkoopt Deurnse grond niet

‘s-Hertogenbosch - De provincie Noord-Brabant zal toch niet overgaan tot de verkoop van een agrarische locatie in Deurne.

De provincie was geruime tijd in gesprek met het varkensbedrijf Asvam van Marko van Asten voor de verkoop van twee kavels van 2,5 hectare. Met dit besluit volgen Gedeputeerde Staten van de provincie de uitkomsten van het zogenoemde Brabantberaad.

Laatste reacties

  • johnroos

    Prima zaak, laat van Asten over de grens maar bouwen. Daar hebben ze al een bedrijf. Gewone, echte gezinsbedrijven horen hier thuis en geen megabedrijven die weinig toevoegen en veel (reputatie)schade veroorzaken.

  • Marco22

    @ johnroos, vind ik ook laat Philips en Shell, Hoogovens en zulks soort mega bedrijven maar naar het buitenland opdonderen. Er gaat niets boven Familiebedrijven.

  • drikhend

    Beste johnroos en agmmac . Ja maak van Nederland maar een ontwikkelingsland . Stuur iedereen maar weg die wil en durft te ondernemen . En wat houd je over . Bedrijven die de kop in deze wereld markt niet boven water kunnen houden . Helaas is dit nu aan de orde . De rijkere landen waar Nederland ook toebehoord . Zijn in een neerwaartse spiraal terecht gekomen en hun economie krimpt en armoe onder inwoners neemt met rasse schrede toe . In de opkomende landen zie je omgekeerde gebeuren . Deze mega bedrijven worden daar met open armen ontvangen en hoeven daar helaas soms ook noch aan minder regels te voldoen . Hier moet men aan veel regels en wetten voldoen . En is een ondernemer jaren bezig om een vergunning te krijgen . Houd deze ondernemers in Nederland want aan elk bedrijf hangen meer arbeidsplaatsen dan op eerste gezicht lijkt . Of wilt u of uw kinderen en of familie straks in Polen als gast arbeider gaan werken als zij onze markt overgenomen hebben .Ik in ieder geval liever niet.

Of registreer je om te kunnen reageren.