Varkenshouderij

Nieuws 3176 x bekeken 1 reactie

Bennie van Til voorgedragen als nieuwe voorzitter NVV

Barneveld - Het Landelijk Bestuur van de NVV heeft de voordracht van Bennie van Til, vleesvarkenshouder woonachtig in Hummelo, gisteravond unaniem ondersteund. Hij zal op de Algemene Ledenvergadering in juni door het Landelijk Bestuur worden voorgedragen als nieuwe voorzitter van de NVV.

Van Til was van 1994 tot 1997 onder Wien van den Brink vicevoorzitter van de NVV. In 2002 nam hij het op tegen Willy van Gemert om Van den Brink als voorzitter op te volgen. De leden kozen toen voor de radicalere koers die Van Gemert voorstond.

De bestuurstermijn van Wyno Zwanenburg, de huidige NVV voorzitter, verstrijkt aankomende juni. De NVV had daarom een vertrouwenscommissie ingesteld die de afgelopen periode bezig is geweest om kandidaten voor het voorzitterschap van de NVV te zoeken. Deze commissie heeft gisteravond Bennie van Til voorgedragen als kandidaat-voorzitter van de NVV.

Eén reactie

  • Popejopie

    Goede keuze, prima kerel die goed in staat de belangen van de varkenshouderij te behartigen.

Of registreer je om te kunnen reageren.