Varkenshouderij

Nieuws 2285 x bekeken 14 reacties

Britten vinden varkens-DNA in halalvlees

Londen – De Britse voedselveiligheidsdienst FSA heeft DNA van varkensvlees aangetroffen in halal-eetwaren.

De producten waren bestemd voor de maaltijden in gevangenissen. Het ministerie van justitie heeft de niet met name genoemde leverancier aan de kant gezet. De vondst houdt direct verband met het paardenburger-schandaal waarbij resten van paardenvlees in hamburgers werden aangetroffen.

Het ministerie van justitie is de vleesproducten gaan testen naar aanleiding van 'de recente hoog-profiel incidenten'. Voor de onderzoeken schakelde het ministerie een onafhankelijk bureau in. "Dit is een absoluut onaanvaardbare situatie die ik ook ernstig betreur. Dit moet erg beroerd zijn voor degenen die hier door zijn getroffen en zij kunnen er zeker van zijn dat we al het mogelijke doen om de situatie op te lossen", aldus ministerie Jeremy Wright. Uit mededelingen van de FSA valt af te leiden dat het om een incident op lokale schaal lijkt te gaan.

Laatste reacties

 • Bison

  Vreten wat de pot schaft zou ik zeggen,anders alleen oud brood en water.
  Dan moeten die verrekte Moslims maar zorgen dat ze niet in de bak komen.

 • mylle

  heel juist bizon, als je ginder in de bak vliegt, dan zal je wel eten wat de pot schaft !!!!!

 • agratax2

  Bison ik heb gewerkt in Iran en daar trof ik Moslims die wildvarken aten als ze kans kregen. Niet uit armoede maar omdat ze het lekker vinden en op hun bedrijf last van wilde varkens hebben. Afschieten moet en dan? Weg gooien als het lekker is, omdat een man met lange baard dat zegt, dat doet een boer niet!

 • Bison

  Agratax1 dat kunnen geen echte moslims geweest zijn als ze varkenvlees aten.

 • Bison

  On second thought.
  Kanibalen dus.

 • marieke1

  Bison schaam je en donder op met je discriminatie

 • Bison

  Facts are facts marieke1.
  Schamen doe ik me niet gouw,zou niet weten voor wat.

 • Flyinghollander

  Agratax de moslims die ik in Rusland zag, zeiden soms, we zitten onder dak, kan Allah ons niet zien.

 • agratax2

  Flyinghollander. De moslim zegt in het huis van een Christen kan Allah mij niet zien. De Moslim mag varkens vlees eten als hij geen andere keus heeft, dus vele Moslims in Rusland eten varkensvlees en zuipen Wodka als tempeliers. @Bison deze Moslims waren gewone moderne moslims, die hun dochters in Wageningen wilden laten studeren om later de boerderij (landgoed) over te nemen. geloof me 'De meeste Moslims zijn geen fanaten en hun vrouwen zouden niet >verstopt< worden voor hun mnl. gasten als ze de vrijheid hadden om te leven zo als wij. Alle mannen (veel ambtenaren) in Iran waren bang hun baan te verliezen als ze zich niet volgens de leer van de Ayatollah zouden gedragen. Ik kan je zeggen ik heb nooit betere Wodka gehad dan in Iran lokaal gestookt uit wijn. Wij in West Europa zitten opgescheept met deels zeer ouderwetse moslims te vergelijken met de Amish in Amerika. Ook hier zijn we zelf schuldig aan wij hebben de analfabeten uit de binnenlanden van Marokko en Turkije gehaald, een makkelijke prooi voor de strenge Arabische 'zendelingen' die hier de moskees bouwden en hun zendelingen hen stuurden. Hier was en is wettelijk niets aan te doen in een land met Godsdienst vrijheid.

 • Bison

  Agratax1 ik vertrouw die Moslims voor geen twee centen,...ze lezen allemaal het zelfde book of death.

 • Bison

  Trouwens,..Islam is een 'cult' en heeft niks met relegie te maken, zodoende behoort het niet te vallen onder 'vrijheid van godsdienst'.

 • Domor

  De islam is een religie, net als bijv. het christendom. Nu kan ik een hoop nare dingen over allerlei religies zeggen, ik kan ze vrijwel allemaal een 'cult' noemen. Zoals jij dat doet. Maar het christendom is dat niet minder dan de islam, of het jodendom, of het hindoeïsme. Het is een andere manier van een grootsheid aanbidden. Maar de methodes lijken vaak toch verbazingwekkend veel op elkaar.

 • Bison

  Mooie religie die Islam met een pedofiel en pschicopaat als de oprichter!.
  Een vrouw is minder dan huisvuil in hun ogen.
  Zo gauw als iemand een aanmerking maakt breekt de pleuris uit met moord en doodslag.
  Hun haat voor andersdenkenden is onbegrensd.
  Het einddoel van de 'cult of death'(islam) is wereld dominance.
  Koop maar alvast een bidkleedje en een tent voor je vrouw Domoor.
  Geen andere hedendaagse religie dreigen met moord en doodslag en voeren dat uit ook zoals de Moslim doen.

 • Bison

  Hee domoor,..wanneer was de laatste keer dat een chistian ,een jood of hindoe een bom omgespte en zichzelf opblies in een bus,kerk of markt plein vol met onschuldige mensen?
  Zover ik weet geen een.

  Moslims,.. die doen het dagelijks.....krijgen ze van 'Allah' 72 maagden voor de 'goede daad',...........leve de Islam!!
  Het is dus ook nog een Sex cult


Laad alle reacties (10)

Of registreer je om te kunnen reageren.