Varkenshouderij

Nieuws

Meer varkensprijzen op Boerderij.nl

Doetinchem – Het aantal varkensprijzen dat vermeld wordt op Boerderij.nl is uitgebreid met prijzen uit Brazilië en de Verenigde Staten. Daarnaast worden sinds kort ook prijzen van de termijncontracten van varkens op de termijnmarkt in Chicago meegenomen op de website van Boerderij.

De prijzen zijn te vinden via het tabblad Op Maat bovenaan de pagina bij Boerderij.nl. Via Prijzen bewerken kiest u voor Prijs toevoegen. Na keuze voor sector Varkenshouderij kan worden gekozen voor marktplaats Verenigde Staten, Termijnmarkt Chicago of Brazilië. Keuzes voor product en Specificatie wijzen voor zich. Om de uiteindelijke keuze daadwerkelijk door te voeren moet onder aan de pagina nog een keer op Gereed worden geklikt.

Of registreer je om te kunnen reageren.