Varkenshouderij

Nieuws 824 x bekeken

KTG Agrar draait goed

Berlijn - De nieuwe partner van de Duitse vleesmarktleider Tönnies, het beursgenoteerde landbouwconcern KTG Agrar, heeft een sterke 1e helft van het jaar gedraaid, zo blijkt uit de financiële berichtgeving van het bedrijf.

Het operationele resultaat steeg ten opzichte van de 1 e helft van vorig jaar met ruim 47 procent naar 12 miljoen euro. De omzet nam met ruim 116 procent naar 67,8 miljoen euro, terwijl juist de eerste zes maanden voor akkerbouwbedrijven als KTG Agrar de zwakste periode van het jaar zijn, licht het bedrijf toe. Eind juni beheerde het concern ruim 40.000 hectare, waarvan 32.150 hectare in Duitsland. KTG Agrar maakte vorige week bekend dat het met Tönnies in de geïntegreerde varkensvleesproductie stapt in Rusland. Corr

Of registreer je om te kunnen reageren.