Varkenshouderij

Nieuws 1 reactie

Voorstel voor aanpassing NVV-biggenprijs

Barneveld - Een groep leden van de Nederlandse Vakbond Varkenshouders (NVV) werkt aan een voorstel om de NVV-biggenprijs op een andere manier vorm te geven. De leden zijn het niet eens met het niveau van de notering.

De groep vraagt zich af of de NVV zich bezig moet houden met het opstellen van noteringen. Het voorstel zal binnenkort in het voorzittersoverleg en eventueel daarna door het Landelijk Bestuur worden behandeld.

Eén reactie

  • John*

    op de een of andere manier is het agrovision gemiddelde van de opbrengstprijs biggen elk jaar bijna hetzelfde het gemiddelde van de nvv notering.. bedrijven die begin dit jaar gekocht hebben op nvv verschieten nu ook als ze de toeslagen horen op dpp.. deze lopen echt wel in de pas.

Of registreer je om te kunnen reageren.