Varkenshouderij

Nieuws 3 reacties

Varkenshouderij 150 keer in het nieuws

Boekel – De varkenshouderij is het afgelopen jaar 150 keer in het nieuws verschenen in niet-vakbladen door tussenkomst van Varkens Vandaag.

Dat meldt Varkens Vandaag naar aanleiding van het éénjarig bestaan. Maandag 3 september houdt de stichting zijn jaarvergadering in Boekel. De stichting telt 141 sponsoren. Dit zijn bedrijven uit de periferie en varkenshouders die de organisatie financieel steunen.

Varkens Vandaag stelt zich ten doel de varkenshouderij ‘eerlijk’ en positief in het nieuws te brengen. Twee belangrijke doelstellingen van Varkens Vandaag voor komend jaar zijn dat mensen in varkensdichte gebieden wekelijks iets over de sector moeten kunnen lezen. De stichting wil daarnaast landelijk bereik krijgen. Tot dusver is men vooral actief in Noord-Limburg en het oostelijk deel van de provincie Brabant.

Zodra de stichting landelijk werkt is een budget nodig van €150.000 op jaarbasis. Varkens Vandaag brengt partijen bij elkaar, legt contacten met de media en schrijft persberichten.

Laatste reacties

  • Eigenmeningmag

    Slecht dat het affiche van Varkens in Zicht bij dit artikel staat...

  • varkenshouder1

    Waarom zou die affiche hier niet bij mogen. Zij werken toch samen met Varkens in zicht om de varkenshouderij positief in beeld te brengen en om te laten zien hoe de varkenshouderij werkelijk in elkaar steekt. Varkens Vandaag is mede hard nodig om deze goede initiatieven te ondersteunen.

  • maartje gussinklo

    Goed bezig Varkens Vandaag. Het is belangrijk dat we op een positieve manier in het nieuws komen. En dit kunnen we zelf ook prima doen! Een ander doet het niet voor ons..

Of registreer je om te kunnen reageren.