Varkenshouderij

Nieuws 1 reactie

"Bedrag Aujeszky-claim over paar weken bekend"

Barneveld – De Nederlandse Vakbond Varkenshouders (NVV) hoop over enkele weken meer duidelijkheid te krijgen over het uiteindelijke schadebedrag inzake de Ziekte van Aujeszky claim. Volgens NVV-voorzitter Wyno Zwanenburg zal daarna de gehele procedure binnen een paar maanden afgehandeld kunnen worden.

“Om de afwerking straks voortvarend te kunnen oppakken zal de NVV in de komende weken de leden en oud-leden een brief sturen waarin wat praktische gegevens worden gevraagd. Het is in het belang van de varkenshouders om dit snel en accuraat in te vullen”, aldus Zwanenburg.

Het totale schadebedrag wordt berekend door onderzoeksbureau RBB. Om hoeveel geld het precies gaat en hoeveel NVV-leden in aanmerking komen voor een schadevergoeding wil Zwanenburg niet zeggen.

Eén reactie

Of registreer je om te kunnen reageren.