Varkenshouderij

Nieuws

Netwerkproject zoekt naar varkenshouders

Zwolle - Varkenshouderijbedrijven die actief zijn met verbrede landbouw kunnen meedraaien in het Netwerk Multifunctioneel Ondernemerschap.

Het netwerkproject is dit jaar al van start gegaan met 12 netwerken. De tweede ronde voor inschrijven is onlangs gestart en ook varkenshouders kunnen zich via Varkensnet inschrijven voor een netwerk. Tot nog toe is het aantal varkenshouders dat meedraait in deze netwerken minimaal, meldt Rosanne Waterink, projectleider van dit project. "Vandaar dat we deze oproep doen ook via Varkensnet." De verschillende netwerkgroepen richten zich op specifieke problemen in de verbrede landbouw. In het project komen alle multifunctionele sectoren aan bod: van zorglandbouw, plattelandstoerisme, agrarisch natuurbeheer, boerderijeducatie en agrarische kinderopvang tot boerderijwinkels en de verkoop van streekproducten.

Of registreer je om te kunnen reageren.