Varkenshouderij

Nieuws 666 x bekeken

Inrichting stal kan aantrekkelijker

Onder het motto “inspireren door te realiseren”, gaan twee kunstenaars, Bert Staal en Matty Christensen, aan de slag om de inrichting van een varkensstal wat meer kleur te geven.

De inrichting van een stal kenmerkt zich namelijk door beton, donker of juist wit gekleurde hokafscheidingen en een hoop staal. Dat is praktisch maar maakt de stal volgens de kunstenaars niet heel aantrekkelijk om binnen te lopen. Binnenkort presenteren de kunstenaars hun eerste ontwerpen op Varkens Innovatie Centrum Sterksel, waarna het mooiste, leukste en meest verrassende ontwerp daadwerkelijk wordt gerealiseerd. Uitgangspunt is dat de ontwerpen passen binnen de bestaande muren van een stal en dat ze goed te reinigen zijn met een hogedrukspuit.

Of registreer je om te kunnen reageren.