Varkenshouderij

Nieuws 739 x bekeken

Veehandelaren lopen 60.000 euro bij elkaar

Reek - Een team van 26 personen van Vaex Varkens- en Veehandel B.V. uit het Brabantse Reek heeft 60.000 euro bij elkaar gelopen tijdens de Roparun.

De Roparun is een estafetteloop van Parijs naar Rotterdam of van Hamburg naar Rotterdam. De Stichting Roparun zamelt met deze loop geld in voor mensen met kanker of instellingen die werken met mensen met kanker.
De acht lopers van het Team Vaex Roparun 2012 hebben in 46 uur tijd een afstand van ongeveer 520 kilometer afgelegd. In januari van dit jaar is het idee geboren om deel te nemen aan de loop en hadden de enthousiaste deelnemers een streefbedrag van 25.000 euro voor ogen. De uiteindelijke opbrengst overtrof dus verre dit bedrag. Sponsoren in binnen- en buitenland en heel veel sympathisanten hebben het team gesponsord.

Of registreer je om te kunnen reageren.