Varkenshouderij

Nieuws 4 reacties

ZLTO teleurgesteld over resultaat Vion

Den Bosch - De ZLTO is teleurgesteld over de tegenvallende resultaten die Vion deze week bekend maakte, maar heeft begrip voor de situatie waarin Vion verkeerde het afgelopen jaar. Dat meldt een woordvoerder van deze organisatie.

Zoals bekend is de Zuidelijke land- en tuinbouwmaatschappij eigenaar van Vion. “We hebben vertrouwen in de strategie van het bedrijf die zich richt op het versterken van de positie op de drie thuismarkten en ondersteunen de investeringen die het bedrijf doet in het versterken van de relaties met toeleveranciers en afnemers”, aldus de woordvoerder.

ZLTO spreekt verder vertrouwen uit in de directie van het bedrijf en is blij dat Vion heeft toegezegd de betalingstermijn aan het eind van het tweede kwartaal niet weer te verlengen. “Leveranciers zijn belangrijke relaties voor het bedrijf en daar moeten ze goed mee omgaan”, aldus de woordvoerder.

Laatste reacties

 • aarthamstra1

  Z.L.T.O. boeren coöperatie zonder inspraak geef eens echt opening van zaken'.
  Multinationals waar Poetin nog wat van leren.

 • aarthamstra1

  Leveranciers zijn geen relaties maar mede eigenaren . Beste Woordvoerdertje van zakkenvullende coöperatie zonder inspraak.

 • marina1904

  Helemaal gelijk

 • varkensboerk

  Boeren teleurgesteld over resultaat ZLTO!!!

Of registreer je om te kunnen reageren.