Varkenshouderij

Nieuws 1 reactie

Helderziend varken voorspelt EK-uitslagen

Kiev - Een helderziend varken zal de uitslagen van de wedstrijden op het Europees Kampioenschap voetbal in Polen en Oekraïne gaan voorspellen.

Dat maakte het gemeentebestuur van de Oekraïense hoofdstad Kiev vrijdag bekend. Volgens de verklaring betreft het een 'uniek orakelvarken, dat paranormaal begaafd is en de geheimen van het voetbal kent'. Elke dag om vier uur 's middags zal het varken de winnaars van de wedstrijden van die dag voorspellen.

Het varken volgt in de voetsporen van de inmiddels overleden Duitse octopus Paul, die ten tijde van het WK van 2010 in Zuid-Afrika de uitslagen van alle zeven wedstrijden van het Duitse elftal correct voorspelde. Paul voorspelde bovendien dat Spanje Nederland in de finale zou verslaan, wat bewaarheid werd.

Eén reactie

  • Sjaak

    Zonder twijfel zal dit varken net zo goed of nog beter kunnen voorspellen, dan welke deskundige ook...
    Wat ik me nu nog wel afvraag is; hoe verloopt de communicatie en welke deskundige zit op het zelfde nivo als dit varken....?:)

    Misschien wil 'knorrie' na de EK ook wel een poging wagen om de verkiezingsuitslag hier te voorspellen...keer iets anders dan 'de hond'...;)

Of registreer je om te kunnen reageren.