Varkenshouderij

Nieuws 1102 x bekeken

Unifar werkt samen met Farmfocus

Dalfsen – Unifar, een vereniging van varkenshouders die samenwerken op het gebied van inkoop van bedrijfsmiddelen en verkoop van slachtzeugen, gaat een verenigingsportaalsite opzetten bij Farmfocus, de onderneming van Johnny Hogenkamp.

Dit meldt Johnny Hogenkamp.
Volgens Hogenkamp wordt met de stap van Unifar het Farmfocus-producentenplatform uitgebreid tot maar vijfhonderd actieve deelnemers vanuit de varkenshouderij. Unifar laat zijn communicatie met de leden lopen via de portal.
Tot nog toe heeft een deel van de leden van Unifar proefgedraaid met enkele clusters. Zo was er al een cluster ’Voer op maat’ en een bijproductencluster voor Unifar-leden. Unifar voorzitter Edwin Tijs acht de kans groot dat er nu enkele nieuwe clusters van samenwerkende varkenshouders rond bepaalde thema’s kunnen ontstaan.

Of registreer je om te kunnen reageren.