Varkenshouderij

Nieuws 2911 x bekeken 1 reactie

Beursprijs biggen iets omhoog

Doetinchem – De beursprijs voor biggen stijgt volgende week met 50 cent naar 50 euro per stuk.

Daarmee wijkt de beurs af van de gelijkblijvende biggenprijs van 54 euro van de Nederlandse Vakbond Varkenshouders (NVV). De NVV-biggenprijs steeg vorige week met 1 euro, terwijl de beursprijs toen onveranderd bleef. De vraag naar grote koppels biggen is goed. Kleine koppels zijn moeilijk of niet te plaatsen. Alle Nederlandse en Duitse varkensprijzen blijven volgende week onveranderd. Duitse slachterijen noteren € 1,68, de NVV € 1,61 en de beurs € 1,64 voor geslachte en € 1,30 voor levende varkens.

Eén reactie

  • kleine pelle

    Is dit een redelijke prijs, ook voor de mester?

Of registreer je om te kunnen reageren.