Varkenshouderij

Nieuws 743 x bekeken 2 reacties

Vion verlaagt varkensprijs met 4 cent

Eindhoven – Vion volgt de Duitse slachterijen deze week met hun prijsverlaging van 4 cent per kilo. De Vion-prijs komt daarmee voor Nederland uit op € 1,57 per kilo franco slachterijen, inclusief btw.

Vion twijfelde deze week lang over zijn varkensprijs. Normaal gesproken komt die uit op maandag. Vion zat in een spagaat. Aan de ene kant is het aanbod van vleesvarkens klein, terwijl de opbrengst van varkensvlees volgens Vion aan de andere kant onder druk staat door de Duitse prijsverlaging. Normaal gesproken levert varkensvlees meer op met een kleine varkensaanvoer en koud weer.

Anne Mieke Ravenshorst

Laatste reacties

  • no-profile-image

    Ze zullen kost wat kost het rendement voor de varkenshouder de nek omdraaien met zo'n vrienden heb je geen vijanden nodig

  • no-profile-image

    tonnies en vion,2 handen op een buik.waar blijft de n.m.a
    het lijkt wel maffi?.

Of registreer je om te kunnen reageren.