Varkenshouderij

Nieuws 1634 x bekeken

Veertig banen weg bij Pigture Group

Helvoirt – Pigture Group, de moederorganisatie van Varkens K.I. Nederland en Topigs gaat reorganiseren.

De reorganisatie is nodig vanwege de sterke krimp in de zeugenhouderij. In totaal verdwijnen door de reorganisatie de komende jaren ongeveer veertig arbeidsplaatsen. Er verdwijnen vooral banen bij Varkens K.I. Nederland. Gedwongen ontslagen zijn daarbij niet te vermijden.
Varkens K.I. Nederland en Topigs blijven doorgaan met investeren in modernisering en innovatie. De Pigture Group wil hiermee een organisatie neerzetten die in staat goed in te spelen op de huidige en de te verwachten eisen die de Nederlandse varkenshouder stelt.
De reorganisatie zal in de loop van 2012 en 2013 gefaseerd worden doorgevoerd.

Of registreer je om te kunnen reageren.