Varkenshouderij

Nieuws 8 reacties

Wakker Dier organiseert verkiezing meest sexy vegetariër

Amsterdam - Kane-zanger Dinand Woesthoff en de nieuwslezeressen Suzanne Bosman en Aldith Hunkar zijn enkele van de kandidaten voor de verkiezing van de meest sexy vegetariërs 2012, die Wakker Dier organiseert.

Wakker Dier, dat de verkiezing voor de zevende keer organiseert, wil met deze verkiezing meer aandacht genereren voor het vegetarisme.

Laatste reacties

 • joannes

  Omdat maar 4,5% van de Nederlanders vegetarier ---- http://nl.wikipedia.org/wiki/Vegetarisme ----- is, zou er een finale georganiseerd moeten worden met de mooiste normaal etende (vlees etende) Nederlanders. Statistisch is de kroon voor een vleesetende Nederlander.

 • mtijssen1

  Wat een slappe hap iedere keer weer. Als je echt een statement wilt maken wordt je veganist. De vegetariër eet dan wel geen vlees, alle andere producten waarin het varken is verwerkt eet de persoon wel. Zie het boek 'pig 05049', zo kunnen die zwakke vegetariërs niet zonder wijn, gebak en toetjes. Kortom, roep het voort. Slappe hap, die vegetariërs!

 • agratax2

  mtijssen1. hier komt nog bij dat bij veel vegetariërs biologisch hot is. Om de teelt niet te frustreren is voor biologisch stront nodig en wel veel stront. waar komt die vandaan als we geen dierhouderij meer hebben? Uit het stads riool, vermengt met antibiotica en anticonceptie pil restanten? Dan maar gewoon vlees eten!!!

 • mvedder

  alleen bn-ers zijn kennelijk sexy, als ze maar niet tijdens iedere wip over dierenleed beginnen te piepen want dan komt er van die sex weinig terecht.

 • J@gertje

  Soja bonen groeien ook niet zonder dierlijke mest en zitten bovendien barstens vol met oestrogeen.
  Het veelvuldig gebruik van soja melk door jonge kinderen zorgt er voor dat meisjes al op zeer jonge leeftijd gaan menstrueren en jongens op een veel latere leeftijd geslachtsrijp worden en zelfs onvruchtbaar kunnen blijven.


 • Bison

  Allemaal leugens,.. die vrouwelijke vegetariers smullen regelmatig van 'worst' denk ik zo.

 • hertha

  Moet je eens in de zuid-amerikaanse amazonegebied kijken wat de cocaine produktie de natuur schaadt en daar lusten deze jongens weer pap van.

 • jan9

  Hehe. Goeie.. Bison ! Dat we hier uberhaupt aandacht aan besteden is al te veel. Doodzwijgen, als je iets negatiefs hoort ! Aan de klok gaan hangen als je ergens achter staat !

Laad alle reacties (4)

Of registreer je om te kunnen reageren.