Varkenshouderij

Nieuws

Van Oort nieuwe directeur Varkens K.I. Nederland

Deventer - Jean-Marie van Oort wordt per 1 januari 2013 benoemd tot directeur van Varkens K.I. Nederland. Hij volgt Jan Sallevelt op die bij moedermaatschappij Pigture Group Directeur International AI & Business Development wordt.

Jean-Marie van Oort werkt sinds 2006 bij Pigture Group en heeft managementfuncties op gebied van marketing en internationale K.I. vervuld. Daarvoor bekleedde hij management- en sales functies binnen de varkenssector.
De benoeming van Jean-Marie van Oort en Jan Sallevelt past in de strategie van Pigture Group op het vlak van K.I.. Het doel is om de komende jaren een sterke groei in deze activiteiten te realiseren. Hierbij zijn de ki-organisaties in Nederland, Spanje en Portugal 'centers of excellence' die actief betrokken zijn bij de verdere ontwikkeling van de K.I. in andere landen, met name in Azië. Ze ondersteunen de verdere ontwikkeling van de K.I. met kennis en service.
Varkens K.I. Nederland zet per jaar ruim 3 miljoen doses af. De organisatie maakt deel uit van Pigture Group. Varkens K.I. Nederland heeft in Nederland verschillende locaties voor de huisvesting van beren en 3 distributie centra.

Of registreer je om te kunnen reageren.