Varkenshouderij

Nieuws 1 reactielaatste update:3 dec 2012

Management-buy-out varkensbusiness Vion UK

Eindhoven – Vion is bijna in overeenstemming met het management van de Britse varkensbusiness over een management-buy-out. Dat schrijft een Britse website voor de voedingsmiddelenindustrie, The Grocer, op basis van een anonieme bron. Vion wil geen commentaar geven.

Vion heeft in het Verenigd Koninkrijk ook rundvlees- en pluimveevleesactiviteiten, die eveneens in de etalage staan. Of de management-buy-out het gehele Britse varkensbedrijf betreft of alleen de Noord-Ierse slachterij Cookstown was voor The Grocer nog niet helder.

Vion Food UK bereikte vorig jaar een omzet van ruim 1,3 miljard euro. Qua varkensactiviteiten is Vion in het Verenigd Koninkrijk eigenaar van zes slachterijen en verwerkingsfabrieken, één boerderij en een voerbedrijf.

Eén reactie

  • politiek

    Soory hoor, ik noem dat geen management. Ik noem dat pokeren ! ( ZLTO staat wel borg)

Of registreer je om te kunnen reageren.