Varkenshouderij

Nieuws 1046 x bekeken 7 reacties

Consumptie van varkensvlees verboden in Nigeria

Lagos - De verkoop van varkensvlees in de region Nsukka in het zuidoosten van Nigeria is door de regionale autoriteiten verboden, nadat drie mensen waren overleden na het eten van varkensvlees. Verscheidene mensen zijn ziek geworden.

Het is nog niet duidelijk wat de oorzaak is van de ziekte. De Wereld Gezondheidsorganisatie is op de hoogte van de problemen, maar er is nog geen duidelijkheid.

Laatste reacties

 • agratax2

  Er zijn ook mensen in Afrika de dood gaan aan NIET eten. Moeten we nu direct het NIET eten verbieden?

 • somporn

  Het zal eerder aan de hygienische omstandigheden en bereiding liggen dan aan de kwaliteit van het vlees zelf.

 • joannes

  Er is daar een strijd tussen christenen en moslims aan de gang: dat zal er ook wel mee te maken hebben!

 • B bob

  Agratax, indien het Niet eten verboden zou worden moeten de meeste veehouders stoppen met de onzinnige verspilling van landbouwgewassen. dan is er op de hele planeet voldoende voeding en ids het gedaan met de Honger. Dat wil je echter ook niet want dan gaan de mensen massaal aan het fokken en stijgt de wereldbevolking nog verder. Tevens wil iedereen dan een auto en een telefoon en gaan de grondstofprijzen nog verder omhoog.

 • B bob

  Somporn, juist de chemische 'verbeteringen'in de voedergewassen die hun intrede hebben gemaakt in die landen maakt dat de dieren steeds ongezonder worden. Het GMO roundupready voeder veroorzaakt een slechte darmfunctie bij de Dieren ( en daarop volgend bij de Mens ) en het immuunsysteem is niet meer effectief. De vatbaarheid voor dierziekten en pathogenen neemt ook nog toe door alle antibiotica die massaal gebruikt wordt . Dardoor staan de artsen daar met hun handen in hun haar en moet het eten van dit gevaarlijke vlees verboden worden.
  Johannes maakt hier graag een religieus probleem van en dat is het misschien ook . De religie van de chemische/farmacheutische industrie die we allemaal allemaal aanhangers van zijn geworden omdat die industrie de echte macht heeft over leven en dood.

 • agratax2

  Bbob. Als je gelijk hebt moet de AARDE blij zijn met de RR gewassen, want dat zal de wereld bevolking dan op termijn terug dringen, omdat bij een falend immuun systeem miljarden doden tot gevolg zal hebben.

 • B bob

  Indien je mijn reactie's vaker leest zul je ondertussen wel weten dat ik de Mensheid de meest gruwelijke mileuramp vind die ooit op deze planeet heeft rondgelopen. Dat de lucifer bedrijven als syngenta/monsanto/basf/bayer zo distructief bezig zijn en de algehele gezondheid (in het voordeel van hun eigen farmaceutisch tak) van de wereldbevolking bewust verzwakken is wel duidelijk bij de Intelligente Mens.

Laad alle reacties (3)

Of registreer je om te kunnen reageren.