Varkenshouderij

Nieuws 8 reacties

Amerikaanse boer opgegeten door eigen varkens

Doetinchem - Een boer in de Amerikaanse staat Oregon is vermoedelijk opgegeten door zijn varkens. De 70 jarige man was naar de stal gegaan om zijn varkens te voeren. Toen hij niet terug kwam, ging de familie na verloop van tijd kijken waar hij bleef. In de stal vond de familie het kunstgebit van de man en nog wat stoffelijke resten.

De politie in Oregon stelt een onderzoek in. Het kan zijn dat de man in de stal onwel is geworden, waarna de varkens zich aan hem hebben vergrepen. De politie wil echter een misdrijf nog niet uitsluiten. Die mogelijkheid wordt ook onderzocht.

Volgens de familie is de boer in het verleden wel eens gebeten door een varken, maar waren er verder nooit problemen. Varkens zijn alleseters, dus de mogelijkheid dat de man inderdaad is opgegeten door de varkens valt niet uit te sluiten.

Laatste reacties

 • Mozes

  Een raar verhaal. Vroeger had ik nog een kleine tak varkens. Het kwam wel eens voor dat er een dood ging. Nog nooit heb ik meegemaakt dat een kadaver ook maar in de geringste mate werd aangevreten door de andere varkens. Als deze man werkelijk door de varkens is opgevreten kan ik mij geen andere oorzaak voorstellen dan dat de varkens totaal uitgehongerd waren en van wanhoop alles aangrepen wat ze maar konden krijgen.

 • Bison

  These pigs must have taken the saying,..'don't get mad,....get even' and put it in practice.LOL

 • B bob

  Grandaddy had a collision with a meatgrinder !

 • Bison

  Hee Mozes, je weet anders niet veel van varkens af.
  Als ik een varken of koe hier slachte gingen de ingewanden en het slachtafval zo in de varkens trog.
  Je had ze eens moeten zien smullen.LOL

 • joannes

  Bison, dan heb je ze dat rauwe verse vlees leren eten of ze waren uitgehongerd, of beide!

 • Bison

  Johannes heb je nooit op school geleerd dat varkens alleseters zijn?
  Toen ik nog varkens had(een stuk of 15) ging buiten hun normale voer van alles er voor dat voorhandig kwam.
  Aan varkens uithongeren kan je geen kloot verdienen,..aan goedkoop voer wel.

 • B bob

  Zijn er in de tijd dat jij nog varken had geen vervelende buren als vermist opgegeven Bison ?

 • Bison

  Ssst! B Bob,be quiet,don't mention it!.

Laad alle reacties (4)

Of registreer je om te kunnen reageren.