Varkenshouderij

Nieuws 817 x bekeken 2 reacties

AH breidt scharrelvleesassortiment uit

Zaandam - Albert Heijn heeft zijn assortiment varkensvlees met 2 Beter Leven sterren van de Dierenbescherming uitgebreid. Het gaat om gerijpt varkensvlees dat binnen de Excellent serie verkocht wordt. Albert Heijn haalt deze producten uit Engeland en Schotland.

Om hoeveel varkensvlees het gaat wil de supermarktketen niet zeggen. Wel ziet de supermarkt een stijgende vraag naar duurzamere producten zoals het scharrelvlees met de twee sterren.

Laatste reacties

  • Elevage

    Dus de nederlandse dierenbescherming gaat wekelijks/maandelijks naar Engeland en Schotland om daar de kwaliteit te controleren en te zien of ze dààr nog voldoen aan aan een systeem van hier.

    Ik had altijd het idee dat die sterren van de db bedoeld waren om de kwaliteit in Nederland omhoog te krikken. En zo een uniek produkt te leveren.
    Maar blijkbaar heeft AH weer ergens een gaatje in de regels gevonden. Of wellicht een flinke donatie gedaan.............

  • joannes

    Concurrentie heeft vele sluiproutes! Het is je concurrent op achterstand zetten en dat kan op vele manieren; misschien wel door met een aktie groep te heulen! Alles onder het mom van ¨marketing¨! Het wordt tijd dat ethiek en vaderlands liefde een keer worden ¨bekend¨ door de retailers: met AH voorop! Wat dat betreft geloof ik dat ¨Marqt¨ voorzover mogelijk met Nederlandse leveranciers/producenten zaken doet!

Of registreer je om te kunnen reageren.