Varkenshouderij

Nieuws 6219 x bekeken 1 reactie

Mengvoerbedrijf legt beslag op eigendommen Givex

Scherpenzeel – Mengvoerbedrijf EJ Bos in Ederveen heeft beslag laten leggen op eigendommen van Givex in Scherpenzeel.

Aandeelhouder van deze bv is Dirk van Ginkel, de man die ook zit achter handelsbedrijf Givar. Volgens adviseur Arjan Hoogendoorn, die namens Bos het woord voert, gaat het om een substantieel bedrag dat Bos opeist. Hoogendoorn wilde het exacte bedrag niet noemen, maar ontkent niet dat het om meer dan een half miljoen euro gaat. Hij benadrukt dat EJ Bos daardoor niet in de financiële problemen is of zal komen.

Dirk van Ginkel van Givex zegt dat er financieel niets aan de hand is en dat Bos een ordinaire strijd voert om Givex te dwingen alle varkens met voer van Bos te voeren. Dat zijn er nu zo’n 20.000, veelal op voergeld. Volgens Van Ginkel hoeft niemand zich zorgen te maken die zaken doet met Givex of handelsbedrijf Givar. “Iedereen krijgt zijn geld”, betoogt Van Ginkel. ”Als we niet kunnen betalen, kopen we ook geen varkens, zo simpel is het.” Volgens Van Ginkel krijgt uiteindelijk Bos zijn geld ook, maar dan zullen het bedrijf eerst moeten stoppen met het in de lucht slingeren van kwade geruchten. Van Ginkel zegt dat er geen financieel probleem aan de beslaglegging ten grondslag ligt.

Eén reactie

  • 200113528

    wie weet hoe het staat met de beslaglegging door EJ BOS op givex Vraag mij af of er al een x geld betaald is doord e oplichers aan dit mengvoeder bedrijf en hoe het staat mt andee mengvoeder bedrijven.

Of registreer je om te kunnen reageren.