Varkenshouderij

Nieuws 297 x bekeken 1 reactie

Jan Linders stapt over op Milieukeur-varkensvlees

Nieuw Bergen – Supermarktketen Jan Linders is sinds half mei overgestapt op Milieukeur-varkensvlees afkomstig van Van Rooimeat uit Helmond. Deze week brengt de supermarktketen het Milieukeur-varkensvlees voluit onder de aandacht bij de consument.

De supermarktketen presenteert het verse varkensvlees onder de naam ‘Varkensvlees uit het land van Jan Linders.’ Het vlees is afkomstig van Brabantse en Limburgse varkenshouders. Doordat de dieren tevens worden geslacht in een slachterij in de zelfde regio hoopt Jan Linders de transportbewegingen zoveel mogelijk te beperken.

Jan Linders is een keten die vooral actief is in Zuid-Oost-Nederland. Het bedrijf beschikt over 55 supermarkten. Het bedrijf is sterk regionaal gericht en telt 3.000 medewerkers.

Eén reactie

  • no-profile-image

    Om hiervoor extra mesters binnen te halen zal v.Rooi deze week wel (tijdelijk) 2ct meer betalen dan overige partijen.Slimme zet=investering in toekomst!

Of registreer je om te kunnen reageren.