Varkenshouderij

Nieuws

Stichting kwalitatief personeel voortvarend van start

Den Bosch - De stichting Kwalitatief Personeel in de Varkenshouderij is succesvol van start gegaan. De eerste trainingen voor personeel van varkenshouders waren met 13 deelnemers praktisch volgeboekt. Dat meldt adviseur Antoon Sanders, adviseur van de stichting.

De stichting stelt zich ten doel om de kennis en vaardigheid van het personeel in de varkenshouderij op een hoger niveau te krijgen. Dit geldt voor de pure vakkennis over de varkenshouderij. Ook wil de stichting op het gebied van personeelsmanagement en motivatie varkenshouders van dienst zijn.

In een later stadium probeert de stichting ook cursussen en diensten aan te bieden op het gebied van werving en selectie en het interesseren van studenten voor stageplekken.

De stichting wil ook via de buitendiensten van voerfabrikanten haar ideeën en diensten onder de aandacht brengen van ondernemers.

De stichting staat open voor deelname van ondernemers uit de hele varkenshouderij.

Of registreer je om te kunnen reageren.