Varkenshouderij

Nieuws 231 x bekeken

Sterksel en Varkensnet gaan nauwer samenwerken

Sterksel - Varkensinnovatiecentrum Sterksel en Varkensnet zijn sinds 1 maart een partnerschap aangegaan.

Er waren altijd al goede contacten tussen het innovatiecentrum en Varkensnet. Met het nu bekrachtigde partnerschap is de samenwerking verder uitgebouwd. Medewerkers Anita Hoofs en Nienke Dirx van het Innovatiecentrum gaan een actieve rol spelen als netmentor bij Varkensnet. Voor een deel gebeurde dit trouwens al. Anita Hoofs fungeert al langer als netmentor bij Varkensnet.

Sterksel gaat een zogenoemde kamer gebruiken op de website van Varkensnet en wil verder gezamenlijk met Varkensnet bijeenkomsten organiseren voor varkenshouders, waarin voorlichting wordt gegeven over allerlei nieuwe ontwikkelingen voor varkenshouders.

Of registreer je om te kunnen reageren.