Varkenshouderij

Nieuws 2728 x bekeken 3 reacties

Webshop voor varkensspeelgoed

Bladel – Stichting Varkens Vandaag en de leverancier van bedrijfsbenodigdheden Schippers Bladel hebben een webshop voor varkensspeelgoed geopend.

Bij veel varkenshouders is het traditie dat de varkens tijdens sinterklaasavond ook een cadeau krijgen. De nu gelanceerde webshop is ook met een knipoog naar de consument, om duidelijk te maken hoe varkenshouders met hun dieren om gaan. Volgens Mark Schippers van Schippers Bladel besteden varkenshouders jaarlijks 5 miljoen euro aan speelmateriaal voor de varkens.

Laatste reacties

 • no-profile-image

  Wim M

  Oproep aan andere leveranciers om zich dit aan te trekken want de firma Schippers wil graag iets te veel touwtjes in handen hebben met de daarbij beoogde marges ten koste van de ondernemers.
  Ook slecht dat VarkensVandaag zich met deze firma in 1 product weggeeft.
  Doorgestoken kaart tijdens voorlichting in Boekel ?? met de opmerkingen van Schippers destijds !!

 • no-profile-image

  Ingrid van dert Sterren

  Varkens Vandaag wil positieve publiciteit over de varkenshouderij werven in media. Dat doen we samen met varkenshouders en zo veel mogelijk toeleveranciers. De verhalen van beiden zijn goud waard en bovendien maken vele handen licht werk. Overigens gaat de opbrengst van www.varkensspeelgoed.nl naar Big Challenge, varkenshouders tegen kanker. Varkens Vandaag roept alle toeleveranciers en varkenshouders uit om samen met hen projecten op te zetten en zo positieve publiciteit te werven. Op onze website kunt u lezen met wie we nog meer aan de slag gaan.

 • no-profile-image

  Ingrid van dert Sterren

  Varkens Vandaag wil positieve publiciteit over de varkenshouderij werven in media. Dat doen we samen met varkenshouders en zo veel mogelijk toeleveranciers. De verhalen van beiden zijn goud waard en bovendien maken vele handen licht werk. Overigens gaat de opbrengst van www.varkensspeelgoed.nl naar Big Challenge, varkenshouders tegen kanker. Varkens Vandaag roept alle toeleveranciers en varkenshouders uit om samen met hen projecten op te zetten en zo positieve publiciteit te werven. Op onze website kunt u lezen met wie we nog meer aan de slag gaan.

Of registreer je om te kunnen reageren.