Varkenshouderij

Nieuws 5 reacties

NAJK keurt NVV-acties af

Utrecht – Het Nederlands Agrarisch Jongeren Kontakt (NAJK) keurt de acties van de varkenshoudersvakbond NVV af. Dat meldt de organisatie via Twitter.

”De acties zijn niet doeltreffend en het is slecht voor het imago”, reageert het NAJK. De organisatie zal later vandaag met een uitgebreide verklaring komen. LTO keurt de acties van ook af.

Leden van de NVV hebben vandaag alle grote varkensslachterij geblokkeerd omdat ze het niet eens zijn met de lage varkensprijzen.

Laatste reacties

 • no-profile-image

  De hele keten moet goed duidelijk zijn dat we zo niet verder kunnen en willen. Het was een zachte" actie om dit onder de aandacht te brengen. Volgens mij een heel goed signaal, wat is afgegeven op een correcte manier. NVV prima gedaan. Laten we niet rusten voor er een structuele oplossing is gevonden voor een goede verdeling van het rendement voor alle partijen.

 • no-profile-image

  wat zijn dan de behaalde resultaten van NAJK en de lto inzake goede prijs voor varkenshouders ??? Eeuwig overleg zeker?? en slecht voor imago?? Wij hebben vandaag de dringende boodschap erg goe kunnen verwoorden aan de mensen, een hele goede actie met heel veel resultaat tot nu toe. Kom op NVV nu de volgende stap want van jullie moeten we het hebben op dit moment en niet van najk en al helemaal niet van de lto

 • no-profile-image

  jc

  NVV onderneemt tenminste aktie, LTO doet helemaal niks althans niet voor de varkenshouders.
  Een top aktie van de NVV eindelijk laten de varkenshoouders van zich horen!!!

 • no-profile-image

  Er zal toch eens op tafel geslagen moeten worden om iets gedaan te krijgen.

  Bovendien als je een aktie goed laat verlopen is er altijd draagvlak. Dus geen imago shade.

 • no-profile-image

  NVV-er

  Wat een belachelijke instelling van NAJK. De NVV actie heeft zijn resultaat al laten zien, de LTO boeren liftten er weer vrolijk op mee. Annechien is alleen in staat om ruzie te maken met de Nevedi. Mijn lidmaatschap is de AJK in ieder geval kwijt met zulke uitspraken!!

Laad alle reacties (1)

Of registreer je om te kunnen reageren.