Boerenblog

251 x bekeken 1 reactie

Producentendebat groot succes

Alle deelnemende 150 varkenshouders aan het Producentendebat bedankt voor de constructieve bijdrage en de talloze positieve reacties. Eerste vervolgbijeenkomsten worden al belegd.

150 varkenshouders, verantwoordelijk voor 10 procent van de Nederlandse varkensstapel, voerden dinsdag 10 mei een constructief Producentendebat. In een weblog is het gevoel na afloop nauwelijks uit te drukken. Aanwezige varkenshouders waren buitengewoon enthousiast en trots. Op een gezonde toekomst voor onze mooie positie als voedselproducenten werd flink getoost.

FarmFocus kreeg al direct opdrachten tot eerste vervolgbijeenkomsten op diverse interessevlakken. Dit gaan we ook op ons nemen; varkenshouders verbinden met elkaar, zowel fysiek als digitaal. Deelnemers aan onder meer het Star-concept krijgen binnenkort als eerste een uitnodiging. De aanwezigen hebben de knop omgezet en gaan stappen ondernemen naar een beter rendement. Deels binnen de grenzen van hun eigen bedrijf, maar ook door samenwerking met collega’s en FarmFocus-partners.

Memorabele dag

Van de presentatie van 72 sheets door acht toonaangevende sprekers gaan we een samenvatting maken. Aan ieder die de FarmFocus-gedachte - rendement door samenwerking – ondersteunt, presenteren we die graag. Naar aanleiding van het debat hebben we al meerdere aanmeldingen voor een eigen bedrijfsportaal binnen gekregen. Het mag duidelijk zijn dat 10 mei 2011 voor de varkenshouderij een memorabele dag is geweest. Varkenshouders beseffen eens te meer dat ze zelf de regie moeten nemen over hun eigen bedrijven en binnen producentenclusters. We wachten niet langer op de laatste varkenshouders en de laatste ketenpartners. De voorzet is gegeven, nu is iedereen zelf weer aan de bal. Neem contact met ons op voor een samenvattende presentatie en vervolgstappen.

Foto

Eén reactie

  • no-profile-image

    harm

    jammer dat de retail het beantwoord met dikke - 8 cent!!!!!

Of registreer je om te kunnen reageren.