163 x bekeken 7 reacties

Kamer debatteert over milieugevolgen landbouwakkoord

De Tweede Kamer vergadert volgende week met de ministers Verburg (landbouw) en Cramer (milieu) over de gevolgen voor het milieu van de uitbreiding van het melkquotum.

De Partij voor de Dieren had hierom gevraagd naar aanleiding van het akkoord dat de Europese ministers donderdag sloten en het onlangs gepubliceerde rapport van CLM over dit onderwerp. D66 en Groenlinks steunden dit initiatief.

Laatste reacties

 • no-profile-image

  melkveehouder

  Op een forum had (Jeroen, dacht ik) een mooie uiteenzetting van een interview met Thieme waaruit de feitelijke bedoeling boven kwam drijven. Met deze actie van Thieme blijkt dat ie helemaal gelijk had. Misschien kan Jeroen hem nog eens plaatsen.

 • no-profile-image

  melkveehouder

  Eerst gaat Verburg voor 2,5% extra quotum per jaar. Als dit ongeveer binnengehaald is, is het goed mogelijk dat dezelfde minister met extra milieueisen komt. Je zou bijna denken dat er met een dubbele agenda wordt gewerkt!!!!!!
  Goedkopere melk en extra inspanningen voor een beter milieu.

 • no-profile-image

  gert

  Cramer zal wel met verschrikkelijke doemscenario,s komen ,ook milieudefensie zal zich niet onbetuigt laten, het centrum tegen landbouw en voor milieu heeft weer een ei gelegd en komt kakelend van het nest

 • no-profile-image

  boer

  weten jullie eigenlijk wel wie det heeft aangezwengeld. sieta en peter moesten toch zo nodig vertellen dat quotum uitbreiding ook nog slecht was voor het milieu nou en nu

 • no-profile-image

  Gerard

  Zielig clubje, toen er in 1983 20% gekort werd, waren we van alle milieuproblemen verlost, toch? Nu er jaarlijks misschien 1 % bijkomt nadert de zondvloed. Emotie regeert.

 • no-profile-image

  kwekje@hotmail.com

  Jos,

  ja daar had ik hem ook weg.
  Niemand wil dat begrijpen, maar het is een zieke grdachtte.

 • no-profile-image

  jos

  @ melkveehouder 09:44 Je kunt het ook via deze link bekijken http://www.hetvrijevolk.com/?pagina=5007 . Daar heeft hij hem volgens mij ook vanaf geplukt.

Laad alle reacties (3)

Of registreer je om te kunnen reageren.