220 x bekeken 2 reacties

Landbouworganisaties gepasseerd door ministerie

De landbouworganisaties die gisteren bij het basisoverleg over MKZ zaten, voelen zich gepasseerd door het ministerie van landbouw.

Nog voordat de ontmoeting was begonnen, had het ministerie al een persbericht verstuurt over de versoepeling van het transportverbod. "Daar had ik niet drie uur heen en drie uur terug voor in de auto hoeven zitten", zegt voorzitter Wyno Zwanenburg van de Nederlandse Vakbond Varkenshouders.

Ook Peter ten Hoeve van de Nederlandse Melkveehouders Vakbond en Toon van Hoof van LTO laken de handelswijze van het ministerie. "Communicatie is in deze situaties essentieel", zegt Van Hoof. "Daar moet in het vervolg zorgvuldiger mee worden omgegaan."

Laatste reacties

  • no-profile-image

    Thomas Elbers

    Bij de Fam. Verburg zijn ze waarschijnlijk geen lid van LTO Nederland.

  • no-profile-image

    Jan

    Weer eens pijnlijk duidelijk dat de rol van de landbouworganisaties er niet toe doet in dit land

Of registreer je om te kunnen reageren.