Commentaar

248 x bekeken

Geen nieuws

De laatste pagina’s van Boerderij gaan vrijdagmiddag rond zes uur digitaal naar de drukker. Die maakt de drukplaten, zondagnacht rolt het vakblad van de persen.

De mogelijkheid is er om enkele pagina’s uiterlijk zondagavond 10 uur aan te leveren. Liever niet, want dat is een heel circus en er zijn extra kosten aan verbonden.

We hebben deze week, met varkenspest aan de grens en een toezichtsgebied binnen Nederland, de optie opengehouden om de eerste van de drie sectorpagina’s varkenshouderij te kunnen aanpassen. Maar dat doe je niet voor een wissewasje als een nieuw geval van varkenspest dat Nederland niet raakt. Ik heb zojuist besloten dat we de vrijdag geleverde pagina’s niet aanpassen. Een belrondje langs bronnen in Nederland en Duitsland maakt duidelijk dat er na vrijdag geen nieuwe ontwikkelingen zijn. De 19 bedrijven in het toezichtsgebied Winterswijk zijn allemaal vrij van pest. Het ruimen in Duitsland loopt redelijk volgens planning. Geen nieuws, goed nieuws dus.

Foto

Of registreer je om te kunnen reageren.