Commentaar

2 reacties

Duitsers willen minder contacten

'Er moet iets goed mis zijn'. Dat was mijn eerste reactie toen in korte tijd zes persberichten van Kreis Borken op mijn mail binnenkwamen.

Het viel echter mee, het was zes keer hetzelfde bericht. De inhoud jaagt me wel schrik aan. Nu pas, bijna 7 weken na de uitbraak Borken I (Raesfeld) stellen de autoriteiten regels op rondom personenbezoek aan varkensbedrijven. Het zijn voor ons bekende strofes: alleen bij hoge uitzondering bezoek toelaten tot het bedrijfsgedeelte en de stallen, bedrijfskleding verplicht of wegwerpoverall en -schoeisel. Ook moeten bezoekers worden geregistreerd. Laat er geen twijfel over bestaan: dit had veel eerder moeten gebeuren. Dit persbericht is voor mij een signaal dat de autoriteiten in Kreis Borken luisteren naar de Nederlandse en Nedersaksische adviseurs.

Het wachten is op een tweede persbericht dat het uitrijden van mest in de Kreis verbiedt. Over mosterd na de maaltijd gesproken: de putten zijn nu echt al wel leeg, de mest en mogelijk het virus zijn verspreid per giertank met ketsplaat. Want injectie is verboden in Noordrijn Westfalen.

Foto

Laatste reacties

  • no-profile-image

    Steenrijk

    Ik wil ook even reageren, dit jaar heb ik dezelfde energetische trillingen gevonden die geld doen stromen van de ene naar de andere bankrekening. Geloof het of niet maar het werkt echt! Ik leg een en ander heel graag uit na storting op een bankrekening waar ik helemaal niets mee te maken hebt. :-)

  • no-profile-image

    Aart van der Burgh/info@healthimpro.com

    Graag wil ik even reageren. Enige tijd geleden is door mij een medicatie tegen varkenspest op energetische manier samengesteld, bestaande uit trillingen van een aantal natuurlijke plantaardige grondstoffen. Deze natuurlijke grondstoffen worden normaliter ook gebruikt in de homeopathie en natuurgeneeswijzen. Op een door mij gevonden manier heb ik deze helende energie op een bepaalde manier energetisch kunnen verspreiden over Nederland en en een gedeelte van Duitsland. Het gevolg hiervan is dat overal in dit gebied alles doordrenkt is met deze trillingen, waardoor varkenspest hier nagenoeg niet kan voorkomen. Ditzelfde heb ik vorig jaar ook gedaan met een medicatie tegen vogelgriep en het H5N1 virus. Geloof het wel of niet, maar u kunt nu zelf constateren dat in Nederland geen vogelgriep is voorgekomen. De bedoeling van dit schrijven is om de mensen wakker te maken en te wijzen op onbekende en moeilijk te begrijpen zaken die mogelijk zijn. Indien u hierin bent geïnteresseerd kan ik u de manier waarop ik dit doe demonstreren. Uw uitnodiging hiervoor zie ik gaarne tegemoet. Met vriendelijke groet A.P.N.v.d. Burgh

Of registreer je om te kunnen reageren.