Commentaar

197 x bekeken 1 reactie

Morgen pas besluiten

19:30 uur: Philip Tod, de persvoorlichter van de Europese Commissie en Scofcah, belde me net terug. Scofcah is uit elkaar gegaan, zonder besluiten te nemen.

Morgenochtend rond half tien herstart de vergadering. Vanavond en vannacht zitten de juristen gebogen over wetteksten. Die zullen op zijn vroegst morgenochtend rond 11.00 uur ter stemming komen, schat hij op basis van zijn ervaring. Oftewel: nader bericht volgt.

Foto

Eén reactie

  • no-profile-image

    Jan Smale

    Wist je dat bij het reguliere onderzoek naar varkenspest in Nederland de uitslag vaak 3 weken of langer op zich laat wachten? In de quarantainestal tbv de A-status duurde het de vorige keer keer een week voordat het onderzoek werd gestart en drie weken voordat ik uitslag had. De laatste keer heb ik het als bedrijfsbegeleiding laten onderzoeken en dan kan het in zes dagen!! Volgens mij is het onderzoek op varkenspest tbv monitoring in Nederland, zoals dat nu uitgevoerd wordt een geldverslindende, niet effectieve zaak. We denken nu dat Nederland drie weken geleden bij de onderzochte bedrijven waarschijnlijk vrij was. We willen weten of Nederland NU vrij is!!

Of registreer je om te kunnen reageren.