Varkenshouderij

Achtergrond 7 reacties

Enquête: Wat vindt u van de fusie LTO varkenshouderij en NVV?

Vorige week maakte Eric Douma, voorzitter vakgroep varkenshouderij LTO Nederland, bekend dat zijn vakgroep de krachten wil bundelen met de Nederlandse Vakbond Varkenshouders (NVV). Hoe, wat en wanneer is nog niet duidelijk.

De 2 organisaties werken al langere tijd nauw samen in de belangenbehartiging en in de Producenten Organisatie Varkenshouderij (POV). Boerderij is benieuwd naar uw mening over de fusie. Vul de korte vragenlijst in, het kost maar een paar minuten. U kunt de vragenlijst ook invullen als u geen varkenshouder bent.

Laatste reacties

 • .....

  Prima, laat de Nmv en de Lto ook maar om tafel gaan zitten

 • awhurenkamp1

  Dan eerst de Ja knikkers oprotten..waarom zijn de bonden opgericht ????ik denk door ongenoegen bij l.t.o.

 • PIETER123

  Blijkbaar is er al weer een club als grondig nodig.
  NMV is nog steeds nodig. LTO gaat echt geen wateronderzoek doen nabij het torentje van Rutte.Om aan te tonen dat het goed fout zit bij de waterschappen en boeren de zwarte piet worden.

 • Tinus1

  Boerderij, laat een broedende kip nou eens gewoon doorbroeden ipv van steeds proberen de hen van het nest te jagen om voor u eigen winstgejag, en opnaaierij de eieren te willen tellen

 • boelenham

  Zal afdeling varkens van Lto zich toch enigszins moeten afscheiden van Lto, want de tegenstrijdigheid tussen de sectoren is er en blijft er ,het moet een belangenbehartiger blijven voor de sector en geen doorgeefluik van de overheid

 • Jan van het Zand

  Knor.....

 • H.M. Hubers

  Goed gesproken Daan1. De enquête is door slechts 4 procent van de varkenshouders ingevuld en zegt daarmee te weinig over het draagvlak.
  Dit soort artikelen kan wel enorm stemmingmakend zijn.

Laad alle reacties (3)

Of registreer je om te kunnen reageren.