Varkenshouderij

Achtergrond 1314 x bekeken 5 reacties

Vion stelt vleesvarkensnotering bij

Vion heeft zijn vleesvarkensnotering voor deze week achteraf bijgesteld en gelijk gehouden op € 1,38. Afgelopen maandag maakte het bedrijf nog een notering van € 1,36 bekend; een daling van 2 cent.

Het bedrijf voert vooral meevallende resultaten in de vleesverkoop op als reden om de prijs achteraf te corrigeren en gelijk te houden op € 1,38.

Vion volgt daarmee overigens de andere grote slachterijen die allemaal hun notering voor deze week gelijk hebben gehouden.

Meer informatie over de prijzen van varkens vindt u via de volgende linkjes in Boerderij op Maat:
Varkensprijs Tönnies
Varkensprijs Van Rooi Meat

Laatste reacties

 • niet

  Ze verzieken de markt zie je nu ook weer!!!!!

 • w v gemert


  Ik geloof er geen bal van die motivatie van Vion.

 • boerkebrabant

  wat een stelletje sukkels, daar in boxtel, inderdaat, ze proberen de markt telkens te verzieken door als het echt niet anders kan de prijs gelijk op te laten lopen met anderen. ik snap de leveranciers van vion trouwens helemaal niet, wat is in godsnaam de reden dat die daar nog varkens aan leveren????????

 • Biggemans


  Nou boerkebrabant, dat is heel simpel, slechts 25% van de leceranciers aan VION krijgt op de VION notering betaald, de grote mannen werken met beursprijs garantie<span style='text-decoration: underline;'> zonder </span>aftrek van iets

 • boerkebrabant

  nou, als dat zo is, schieten die grote manen zichzelf in hun schoenen, dooordat vion altijd probeerd de prijs zo laat mogelijk te verhogen en het eerst te verlagen, beinvloeden die op negatieve wijzwe de beursprijs en de prijs van andere slachters. ik denk dat waneer vion wel voorop zou lopen met verhogen, de gemidelde prijs vorig jaar wel een 2 cent meer zou kunnen zijn geweest, en dat geld dan voor de vion leveranciers, maar ook voor mij, kijk, en dat vind ik nou opas echt jammer!

Laad alle reacties (1)

Of registreer je om te kunnen reageren.