Varkenshouderij

Achtergrond 3311 x bekeken 3 reacties

Babyzwemmen redt biggenlevens

Nederland was weer eens te klein over een foto van biggen die in een emmer opgewarmd werden. Maar dat babyzwemmen is niks bijzonders, toont een reportage, die Boerderij al in 1998 publiceerde.

Laatste reacties

 • TinekevanGisteren

  Deze foto ziet er natuurlijk veel vriendelijker uit. Mensen proberen zich toch te verplaatsen in dieren. Dat dit vaak niet realistisch is doet dan niet ter zake. Met een reddingsvestje in een warm bad is natuurlijk veel fijner als met je oren aan wasknijpers.....

 • Lin

  Dit ziet er idd beter uit, ook al blijft het doel gelijk en vind ik knijpertjes beter dan niks doen. We blijven van elkaar leren, er is altijd ruimte voor verbetering.

 • @meelmuisje

  Ja kijk vooral bij het einde van onderstaand filmpje, je ziet eigenlijk dezelfde uitdrukking als bij de knijpervarkentjes! Vergeten is dat in de jaren 60 oorclips in de (dames)mode waren, je hoorde toen niemand over mishandeling, wat eigenlijk best vaak samengaat met Mode!!!

  Het gaat er gewoon om dat het hoofdje boven water blijft. Die biggetjes zijn die knijpers al lang weer vergeten terwijl een steeds groter wordende groep er zich steeds drukker om maakt! Ik denk niet dat deze dierenvrienden zich druk zouden maken als men een baby met knijpers in de oren in een Tummy Tub zien zitten. Ronduit triest, bizar, of ook modeverschijnsel?
  https://www.youtube.com/watch?v=ff9WM_HfiYs

  Ik heb er nog eentje op zolder staan... Tummy Tub word P/Biggy Tub! :-)

Of registreer je om te kunnen reageren.