Varkenshouderij

Achtergrond

Genieten van de herfstzon

Culemborg - Met de herfst in je zwemkleding aan het water zitten en genieten van de zon, terwijl koeien verfrissing zoeken in het water.

Culemborg - Met de herfst in je zwemkleding aan het water zitten en genieten van de zon, terwijl koeien verfrissing zoeken in het water. Dat doet het Echtpaar Bresser uit het Gelderse Culemborg in de uiterwaarden langs de Lek. "Zomer hebben we niet gehad, dus halen we het nu even in", aldus het echtpaar. Foto William Hoogteyling

Boedapest - Een geit kijkt uit over de bezoekers van een paviljoen op de landbouwbeurs in Hongarije. De nationale agrarische beurs wordt voor de 75e keer georganiseerd in Boedapest. Foto ANP

Boedapest - Een wolharig varkens van het ras Mangalitsa zoogt zijn biggen op een landbouwbeurs in Hongarije. Het oude Hongaarse ras stierf in 1990 bijna uit, maar wint weer aan populariteit. De nationale agrarische beurs wordt voor de 75e keer georganiseerd in Boedapest. Foto ANP

Mexico Stad - Een activist protesteert in Mexico Stad tegen het gebruik van transgene gewassen tijdens de Nationale Maisdag. Foto ANP

Deelnemers aan een optocht in Wit-Rusland dragen bossen met tarwe om het einde van de oogst te vieren. De optocht in klederdracht is onderdeel van het traditionele oogstfestival in Molodechno, een plaats 70 kilometer van hoofdstad Minsk. Foto ANP

Fuerstenwalde - Teler Oliver Langheim probeert zijn reusachtige pompoen te omarmen. De pompoenteler is initiatiefnemer van het eerste kampioenschap wie de zwaarste pompoen heeft geteeld. Dit kampioenschap wordt zondag gehouden in Fuerstenwalde. Langheim opent de strijd met zijn eigen inbreng, een exemplaar van 300 kilo. Foto ANP

Frohnschwand - Een vrouw kijkt in een Volkswagen Kever die gemaakt is van stro. De Kever maakt deel uit van een strosculptuurwedstrijd in Frohnschwand. Foto ANP

Foto

Of registreer je om te kunnen reageren.