Varkenshouderij

Achtergrond 9 reacties

Duitse varkensveiling noteert lager

Van de 2.200 aangevoerde vleesvarkens werden vanmiddag maar 1.200 verkocht op de Duitse varkensveiling Teleporc. De dieren die verkocht werden, brachten met € 1,56 1 cent per kilo geslacht-gewicht minder op dan vorige week woensdag. De vraag naar vleesvarkens is kennelijk niet groot in Duitsland. Een stijging van de Duitse varkensprijzen lijkt morgen dan ook niet aan de orde.

Laatste reacties

 • no-profile-image

  Eric

  Klinkt wat negatief, Derk. Is gewoon een correctie van 2 weken terug toen ze 1 cent verhoogde en de rest niet volgde.
  Dergelijke noteringen brengen mijn inziens 0,0 bij.

 • no-profile-image

  Derk Klein Kranenberg

  Als een varkenshouders vindt dat de Teleporc-notering niets toevoegt, moet hij daar ook niet naar kijken of op reageren. Duitse varkenshouders kijken er vaak wel naar. Groeten, Derk.

 • no-profile-image

  Patrick

  Derk ! Ik denk dat diegene die zich vandaag nog varkenshouder noemt iemand is die de werkelijkheid niet voor de ogen wenst te zien zoals de boer uit Ravels ( Hadden daar vroeger een goed (houten huis)frietkot weet niet of dat nog bestaat daar bij die schuur die een disco was) Met alle respect (!) voor de medebloggers stel ik vast dat de heren Scholten en Hogenkamp (en tegen beter weten in vroeger) dat ook inzien . Ronald al enige tijd en blijkens gaat er bij Jonny stillaan ook een licht branden . Een licht gaat nooit uit als het niet heeft gebrand ....

 • no-profile-image

  buurman

  alle beren slachten voor 1 dag leeftijd, maak er maar kattevoer van. Op 170 dagen is geen garantie dat de beren niet stinken.

 • no-profile-image

  Gert-Jan

  He Derk kruip je nu in je schulp dat je geen commentaar meer geeft op de duitse slachterijen en het beurscommentaar in een hoekje zet waar alleen mensen met een duur abonnement kunnen reageren.

 • no-profile-image

  pietje

  idd gert-jan

 • no-profile-image

  derk

  Gert-Jan, alles blijft gelijk. Volgende week andere prijzen. groeten derk

 • no-profile-image

  pj

  Derk,hoe weet jij nu al dat we volgende week andere prijzen krijgen?

 • no-profile-image

  buurman

  volgende week andere prijzen dat zuig ik uit mijn duim en het is nog niet eens waar

Laad alle reacties (5)

Of registreer je om te kunnen reageren.