Varkenshouderij

Achtergrond 177 x bekeken 3 reacties

Duitse veilingprijs varkens omhoog

De 1.900 aangeboden vleesvarkens brachten vanmiddag met € 1,58 per kilo 4 cent meer op dan vorige week woensdag. Dat betekent dat de stemming op de Duitse varkensmarkt wat beter is. Of dat vrijdag ook tot uiting komt door een stijginjg van de prijzen van Duitse slachterijen is niet duidelijk. Sommigen hebben het over hogere varkensprijzen, terwijl anderen denken dat ze onveranderd blijven. De ondertoon op de Duitse varkensmarkt is in ieder geval wat beter.

Laatste reacties

 • no-profile-image

  boerke

  internet +4, van rooi + 2. vion had afgelopen maandag ook een beetje moeten verhogen, met zakken lopen ze vaak voorop, en met stijgen geeft van rooi de juiste richting aan, boze tongen beweren dat vion duitsland er vrijdag alles aan wil doen om de prijs niets tot minimaal willen laten verhogen, ik zou als leverancier toch is aan de bel trekken daar.ik kan het niet, want van mij krijgen ze alleen maar kadavers, en alleen maar omdat ik er nergens anders mee heen kan.

 • no-profile-image

  Bart Jan

  En dan verdienen ze nog aan jou. Vion is geen speler op de Duitse markt. Ondanks alles goede dagen nog.

 • no-profile-image

  kadaverleverancier

  35 euro voor een dood varken? , gewoon meeladen naar de vion toch!!!!!!!

Of registreer je om te kunnen reageren.