Varkenshouderij

Achtergrond 210 x bekeken 5 reacties

Geen Duitse Teleporc-varkensnotering

De Duitse vereniging van varkenshouders Interessengemeinschaft der Schweinehalter Nordwest-Deutschland houdt vandaag geen electronische varkensveiling Teleporc in verband met onderhoudswerkzaamheden aan het computersysteem. Volgende week komt er weer een nieuwe Duitse Teleporc-notering voor vleesvarkens. Deze prijs is een goede indicatie voor de wekelijkse ontwikkeling van de varkensprijzen van Duitse slachterijen op vrijdag.

Laatste reacties

 • no-profile-image

  Visie

  Dit is de wereld op zijn kop ,al wie zich nu nog varkenshouder wil noemen gewoon negeren die varkenshouders ,want mij lijkt het dat deze zo dwaas zijn om hen jaar na jaar dag in dag uit te laten bedotten dat ze een SLECHT voorbeeld vormen hoe het moet in andere sectoren van de landbouw .

 • no-profile-image

  varken

  ????????????

 • no-profile-image

  marlies Limburg

  Duurt onderhoud aan de computer meer als een week...????? en doen ze dat precies op woensdag als de nieuwe veilingprijs moet uikomen. Een grote bende en oplichterij, we laten ons gewoon bedotten

 • no-profile-image

  varkenshaas

  Het goeie moment om onderhoud te doen. Kunnen de slachterijen niet het spel spelen om op woensdag al de tendens neer te zetten dat de prijzen gaan dalen. Ik denk toch dat van Balkom van Vion gelijk gaat krijgen. Over een maand € 1.70.

 • no-profile-image

  boer

  Volgende week onveranderd.

Laad alle reacties (1)

Of registreer je om te kunnen reageren.